A290 – ubytovanie v apartmánovom dome na Donovaloch

Poloha:   ubytovanie v apartmánoch Apartmánového domu Kamzík v blízkosti centra rekreačného strediska Donovaly na rozhraní Nízkych Tatier a Veľkej Fatry.

Popis:   celoročné ubytovanie v apartmánoch a štúdiách apartmánového domu Kamzík. K dispozícii sú 5-lôžkové apartmány (4 stálych lôžok + 2 prístelky), 2-izbové mezonetové apartmány (4 stále lôžka + 2 prístelky) a 2-lôžkové štúdiá (2 stále lôžka + 1 prístelka).

Cenník: dohodou.

Interiér:

5-lôžkový apartmán: obytná miestnosť s kuchynskou časťou (manželské lôžko + rozťahovacie kreslo ako prístelka pre 1 osobu, FTV, kompletne zariadený kuchynský kút: elektrická dvojplatnička, mikrovlnka, varná kanvica, chladnička s výparníkom), 2-lôžková izba (manželské lôžko + pohovka ako prístelka pre 1 osobu), kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC.

2-izbový mezonetový apartmán: spoločenská miestnosť s kuchynskou časťou na prízemí (rozťahovací gauč + pohovka, FTV, kompletne zariadený kuchynský kút: elektrická dvojplatnička, mikrovlnka, varná kanvica, chladnička s výparníkom), 2-lôžková izba na 1. podlaží (manželské lôžko), kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC.

2-lôžkové štúdio: obytná miestnosť s kuchynskou časťou (manželské lôžko + rozťahovacie kreslo ako prístelka pre 1 osobu, FTV, kompletne zariadený kuchynský kút: elektrická dvojplatnička, mikrovlnka, varná kanvica, chladnička s výparníkom), kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.

1. PODLAŽIE: .

Exteriér:   voľné priestranstvo, terasa, parkovanie osobných automobilov v garáži apartmánového domu.

SlovenskaDovolenka.sk © 2007-2023
E-mail: kontakt@slovenskadovolenka.sk
Mobil: +421 (0) 902 406 922